dissabte, 7 de novembre del 2015

Els blogs en educació

Avui dia, els aparells electrònics s'han endinsat notablement dins la societat, així com també dins l'escola i el sistema educatiu, malgrat no siguin tots els mestres que utilitzin l'eina Blogger. Els blogs poden ajudar dins l'aula a millorar l'experiència educativa, aconseguir un aprenentatge centrat en l'estudiant i fomentar un aprenentatge col·laboratiu i en grup, que és bastant clau per a l'educació dels infants.
El blog del professor ens pot ser de gran utilitat per fer un seguiment dels continguts de l'assignatura, per ampliar els coneixements donats a classe o també per crear un espai per resoldre dubtes sorgits a casa mentre es fa la feina individual.
Al blog dels alumnes podem donar-li el benefici per a fer correccions de la feina, és a dir, es pot fer un seguiment continu del que aprèn, de les dificultats de les matèries i dels dubtes que pot arribar a tenir. No obstant, el mestre també pot avaluar l'alumne mitjançant el Blog, sempre i quan els alumnes estiguin al corrent de que l'avaluació es durà a terme per mitjà d'aquest i que l'actualitzin setmanalment.
El següent enllaç correspon a la pàgina web de la qual hem extret la informació aportada a la nostra entrada.
Els blogs en educació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada